Loading...
×

Просветне вести

Представљена је апликација за унапређивање самовредновања рада у школама

Представљена је апликација за унапређивање самовредновања рада у школама

Извор: Министарство просвете – https://prosveta.gov.rs/vesti/predstavljena-je-aplikacija-za-unapredjivanje-samovrednovanja-rada-u-skolama/

Министарство просвете израдило је и представницима школа представило апликацију под називом „АС Школа – самовредновање квалитета рада“.  Ова апликација је функционалан, економичан и савремен алат који омогућава школским тимовима за самовредновање, али и наставницима на индивидуалном нивоу, да квалитетно вреднују наставну и ваннаставну праксу.

Очекује се да ће нова апликација, својим садржајем, функционалношћу и бројним анализама и приказима, мотивисати школе и запослене да стандарде, показатеље квалитета и илустративне примере добре праксе користе за даљи развој, речено је на скупу на коме је Министарство представило апликацију.

Иновативна апликација је резултат партнерске сарадње Министарства просвете, Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања и ЦИП – Центра за интерактивну педагогију, уз финансијску подршку Дечије фондације Песталоци.

 

Чланак Представљена је апликација за унапређивање самовредновања рада у школама се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa