Loading...
×

Просветне вести

Потписан Споразум о продужењу рока важења посебног колективног уговора за високо образовање

Потписан Споразум о продужењу рока важења посебног колективног уговора за високо образовање

Извор: Министарство просвете – https://prosveta.gov.rs/vesti/potpisan-sporazum-o-produzenju-roka-vazenja-posebnog-kolektivnog-ugovora-za-visoko-obrazovanje/

Државни секретар у Министарству просвете Зоран Касаловић и представници Синдиката високог образовања Србије проф. др Маја Петровић и Синдиката образовања Србије мр Валентина Илић потписали су Споразум о продужењу рока важења посебног колективног уговора за високо образовање.

У наредном периоду биће интензивирани преговори са репрезентативним синдикатима за делатност високог образовања на нивоу Републике о изменама и допунама Посебног колективног уговора за високо образовање, како би био потписан почетком 2024. године.

Споразум о продужењу рока важења посебног колективног уговора за високо образовање биће данас регистрован и објављен у „Службеном гласнику Републике Србије“.

Чланак Потписан Споразум о продужењу рока важења посебног колективног уговора за високо образовање се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa