Loading...
×

Просветне вести

Милићевић присуствовао састанку на ФОН-у о завршном испиту

Милићевић присуствовао састанку на ФОН-у о завршном испиту

Извор: Министарство просвете

Вршилац дужности министра просвете Ђорђе Милићевић присуствовао је данас састанку на Факултету организационих наука, на коме су представници ФОН-а приказали који је био њихов део посла и шта су урадили у оквиру реализације завршног испита . Састанку су  присуствовали и представници из Кабинета премијерке, као и Канцеларије за информационе технологије и е-управу.

„Драго ми је што смо данас овде и што након успешно окончаног завршног испита можемо да сумирамо шта је урађено у овом процесу. Пре свега желим да истакнем да је захваљујући тимском раду успешно реализован један од најважнијих и најкомплекснијих задатака у школској години. Сви заједно смо на истом задатку и имамо исти циљ, а то је да континуирано радимо на унапређењу овог процеса. И овај пут желим да истакнем да је дигитализација у образовању један од стратешких циљева Владе Републике Србије и Министарства просвете, јер желимо да омогућимо квалитетнији, транспарентнији и ефикаснији приступ у образовању“, рекао је Милићевић.

Он је истакао да је захваљајући визији, предузимиљивости и перманентном улагању Владе Републике Србије у развој ИКТ система и дигитализације у образовном систему, унапређен систем на којем нам многе развијене земље могу позавидети, а ФОН-у на изузетном решењу и жељи да  сваке године унапређују овај систем. Он је захвалио свима на подршци  који су учествовали и допринели да се завршни испит реализује и оконча успешно.

Чланак Милићевић присуствовао састанку на ФОН-у о завршном испиту се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa