Loading...
×

Просветне вести

Милићевић пожелео успех свима који полажу завршни испит

Милићевић пожелео успех свима који полажу завршни испит

Извор: Министарство просвете

Вршилац дужности министра просвете Ђорђе Милићевић пожелео је свим ученицима који су завршили осми разред основне школе много успеха на предстојећем завршном испиту – 21, 22. и 23. јуна, али и током даљег школовања.

Током ова три дана имаћете прилику да покажете  знања која сте  стекли током основног образовања, као и склоности ка одређеним професијама. Знање које будете показали на овом испиту биће довољна и сигурна основа за упис жељене средње школе. Kао што и сами знате,  одабир средње школе једна је од најважнијих и најлепших одлука у животу“, наводи се у писму које је Милићевић упутио свима који полажу завршни испит.

Он је поручио ученицима да тесту приступите без треме и да на сва питања одговарају пажљиво, након што добро промисле, јер имају довољно времена за то.

Важно је и да проверите одговоре пре него што предате тестове. Желим вам пуно успеха током даљег школовања и да будете истрајни у постизању најбољих образовних успеха“, додао је Милићевић.

Он је изразио захвалност наставницима, свим запосленима у школама, као и родитељима на сарадњи и подршци у  овом важном процесу.

Чланак Милићевић пожелео успех свима који полажу завршни испит се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa