Loading...
×

Просветне вести

Позив за пријаву на бесплатну обуку: Подршка остваривању слободних наставних активности у основној школи које се односе на област екологије и одрживог развоја

Позив за пријаву на бесплатну обуку: Подршка остваривању слободних наставних активности у основној школи које се односе на област екологије и одрживог развоја

Линк ка вести
Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања

Завод за унапређивање образовања и васпитања, у сарадњи са Светском организацијом за природу Адриа – Србија (WWF), реализује пројекат подршке новим програмима наставе и учења из области екологије и одрживог развоја који се остварују у основној школи и гимназији. У оквиру пројекта припремљен је и овај програм дводневне обуке чији је циљ подршка остваривању слободних наставних активности у другом циклусу основног образовања и васпитања које су из области екологије и одрживог развоја.

Позив је намењен наставницима/цама који у  II циклусу основног образовања и васпитања испуњавају услов за остваривање слободне наставне активности која је из области екологије и одрживог развоја.

Обука је бесплатна, дводневна и остварује се онлајн викендом од 9 до 15 часова.

Реализоваће се 2 обуке за по 30 учесника/ца.

Прва обука се организује 15. и 16. октобра, а друга 22. и 23. октобра 2022.

Приликом пријаве МОРАТЕ се изјаснити за који датум сте заинтересовани.

Обука jе акредитована и налази се на листи семинара од jавног значаjа (бр.610-00-00675/2022-07). Учесници/це обуке добиjаjу 12 бодова стручног усавршавања.

Аутори и реализатори обуке су стручњаци из Светске организације за природу Адриа – Србија и ЗУОВ-а.

Приjаве се примаjу до среде, 5.октобра 2022. у 15 часова.

За питања контакт особа у ЗУОВу је Малина Поповић, malina.popovic@zuov.gov.rs

aleksa
Author: aleksa