Loading...
×

Просветне вести

Конференција Дигитално образовање 2024

Конференција Дигитално образовање 2024

Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања – https://zuov.gov.rs/konferencija-digitalno-obrazovanje-2024/

Позивамо вас на пету међународну онлајн конференцију „Дигитално образовање 2024“ (ДО24), која ће се одржати 19. априла од 10:00 до 18:00 часова.

УЧЕШЋЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ЈЕ БЕСПЛАТНО.

ТЕМА КОНФЕРЕНЦИЈЕ
Ове године, фокус конференције је на мапирању напретка у образовном сектору у смислу дигитализације и интеграције информационо-комуникационих технологија (ИКТ) на свим образовним нивоима. Наш циљ је да истакнемо иновације и најбоље праксе које унапређују квалитет образовања, а заједно са предавачима, доносиоцима одлука, партнерима и учесницима креирамо правац деловања у будућности!‚

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА КОНФЕРЕНЦИЈА?
Конференција је намењена запосленима у образовном сектору, организацијама и компанијама које подржавају образовање, као и доносиоцима одлука и предузетницима.

САДРЖАЈ КОНФЕРЕНЦИЈЕ
– Изузетни предавачи: имаћете прилику да чујете инспиративна предавања водећих стручњака из света дигиталног образовања.
– Панел дискусије: дискусије на актуелне теме и трендове у области дигиталног образовања.
– Интерактивне радионице: учествујте у практичним радионицама које подстичу креативност и иновативност!
– Умрежавање: ово је идеална прилика за повезивање, размену искустава и стварање нових партнерстава!

ПРИЈАВА
Да бисте осигурали своје место, молимо вас да попуните пријавни формулар најкасније до 12. априла 2024. године, до 23:59 часова кликом на овај ЛИНК

ОРГАНИЗАТОР КОНФЕРЕНЦИЈЕ
Центар за образовне технологије Западни Балкан, основан од стране водећих експерата и практичара у области образовања, посвећен је унапређењу квалитета едукације на Западном Балкану кроз иновативне образовне технологије.

ПАРТНЕРИ
Међународну онлајн конференцију „Дигитално образовање 2024“ организује Центар за образовне технологије Западни Балкан у сарадњи са Министарством просветеЗаводом за унапређивање образовања и васпитањаЗаводом за вредновање квалитета образовања и васпитања и Фондацијом Петља.

Сачувајте 19.04. од 10.00 до 18.00 часова у својим календарима и придружите нам се онлајн!

Радујемо се вашем присуству и доприносу у обликовању будућности дигиталног образовања!

Више информација на www.edtech.center!

aleksa
Author: aleksa