Loading...
×

Просветне вести

Дигитални свет у првом, другом, трећем и четвртом разреду основне школе – онлајн обука за наставнике разредне наставе

Дигитални свет у првом, другом, трећем и четвртом разреду основне школе – онлајн обука за наставнике разредне наставе

Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања – https://zuov.gov.rs/digitalni-svet-u-prvom-drugom-trecem-i-cetvrtom-razredu-osnovne-skole-onlajn-obuka-za-nastavnike-razredne-nastave/

Учитељски факултет, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развија и Заводом за унапређивање образовања и васпитања, организује онлајн обуку за наставнике разредне наставе који ове школске године остварују наставу из предмета Дигитални свет у првом, другом, трећем и четвртом разреду основне школе.

Обука је акредитована решењем министра као обука од јавног интереса и нуди предлоге наставних активности и корисне образовне ресурсе који се могу користити у настави, а одвија се на платформи за учење на даљину ЗУОВЕду.

Обука траје 16 сати (две недеље).

Како би наставници разредне наставе могли да присуствују овој обуци, потребно је да попуне и пошаљу пријаву са својим личним подацима. Позиви ка школама су послати. Уколико из било ког разлога, мејл са упутством није стигао на електронску адресу ваше школе, или је завршио у нежељеној пошти, директор школе или лице које је овластио директор школе треба да се обрати на tehnickapodrska.zuov@gmail.com за добијање упутстава и потребних параметара.

Након завршетка обуке, сви образовни материјали и ресурси обуке ће и даље бити доступни као вид подршке наставницима разредне наставе који су успешно завршили обуку.

Списак школа укључених у обуку (са термином почетка обуке и параметрима за регистрацију) можете погледати преко линка испод:

aleksa
Author: aleksa