Loading...
×

Просветне вести

Веб сајт ЗУОВ-а добитник награде Top50 за један од најбољих сајтова у 2023. години

Веб сајт ЗУОВ-а добитник награде Top50 за један од најбољих сајтова у 2023. години

Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања – https://zuov.gov.rs/veb-sajt-zuov-a-dobitnik-nagrade-top50-za-jedan-od-najboljih-sajtova-u-2023-godini/

Веб сајт Завода за унапређивање образовања и васпитања zuov.gov.rs добитник је награде “Top50 најбољих online ствари” као један од најбољих веб сајтова 2023. године у категорији образовање и култура.

У Народном музеју у Београду, 5. фебруара 2024. године, редакција часописа PC Press организовала је по 27. пут свечану доделу награда за најбоље онлајн ствари на српском интернет небу.

top-50-01

top-50-04

У категорији образовање и култура, поред веб сајта Завода за унапређивање образовања и васпитања носиоци признања су и веб сајтови Центра за промоцију науке (носилац статуе),  pretraziva.rs и dvadesete.rs.

Осим ове категорије, награде су још додељене у категоријама: вести и медији, eCommerce, пословни и друштвени сервиси, дом и породица, спорт и туризам, друштвене мреже (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, TikTok), мобилне апликације и специјалне награде.Снимак свечане доделе награда

aleksa
Author: aleksa