Loading...
×

Просветне вести

У току пријаве за наставнике и професоре за обуке о неговању културе сећања

У току пријаве за наставнике и професоре за обуке о неговању културе сећања

Линк ка вести
Извор: Министарство просвете, науке и технолошког развоја

Министарство просвете наставља циклус обука о неговању културе сећања у систему образовања, а у сарадњи са Memorial de la Shoah из Париза. На реду је тродневна Међународна обуку о холокаусту – „Холокауст као полазна тачка“, која ће бити одржана у периоду 20, 21. и 22. април 2023. године у Београду. Радионица је намењена наставницима основних и средњих школа из Албаније, Северене Македоније и Републике Србије.

Молимо професoре историје, књижевности и других предмета, који реализују садржаје из области образовања о Холокаусту, а заинтересовани су за учешће у радионици, да попуњен апликациони формулар пошаљу на мејл адресу manjineiljudskaprava@mpn.gov.rs  до 1. априла 2023. године.

Напомињемо да Mémorial de la Shoah покрива трошкове три ноћења за учеснике који нису из Београда, као и ручак и вечеру за два дана (током семинара). Важно је напоменути да трошкове путовања до Београда сносе сами учесници, док ће Memorial покрити трошкове градског превоза у Београду.

Са програмом обуке и условима учешћа можете се упознати ОВДЕ.

ПРЕУЗМИТЕ:

Чланак У току пријаве за наставнике и професоре за обуке о неговању културе сећања се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa