Loading...
×

Просветне вести

Препорука за организацију образовно-васпитног рада и ваннаставних активности у ОШ „Владислав Рибникар“

Препорука за организацију образовно-васпитног рада и ваннаставних активности у ОШ „Владислав Рибникар“

Извор: Министарство просвете

Министарство просвете је на основу одлуке педагошког колегијума школе и у договору са Саветом родитеља Огледне основне школе „Владислав Рибникар“ и Радне групе за подршку менталном здрављу и сигурности младих, дало препоруку за организацију образовно-васпитног рада и ваннаставних активности до краја наставне године, за све ученике Огледне основне школе „Владислав Рибникар“ у Београду.

  1. Сваком детету, које се не осећа спремно да похађа наставу и коме је неопходна подршка, иста је омогућена од стране стручних лица.
  2. Настава, као и остали видови подршке процесу учења, одржавају се искључиво за децу чији су родитељи изразили жељу за тим.
  3. Сваки родитељ има могућност да, у било ком тренутку, промени одлуку у складу са тренутним осећањима свог детета.
  4. Министарство просвете припрема предлог посебног модела уписа у средњу школу за ученике 8. разреда Огледне основне школе „Владислав Рибникар“ који ће се прво представити родитељима.

Чланак Препорука за организацију образовно-васпитног рада и ваннаставних активности у ОШ „Владислав Рибникар“ се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa