Loading...
×

Просветне вести

Потписан Мемораднум о сарадњи између Министарства просвете и Министарства образовања, спорта и омладине Кипара

Потписан Мемораднум о сарадњи између Министарства просвете и Министарства образовања, спорта и омладине Кипара

Извор: Министарство просвете – https://prosveta.gov.rs/vesti/potpisan-memoradnum-o-saradnji-izmedju-ministarstva-prosvete-i-ministarstva-obrazovanja-sporta-i-omladine-kipara/

Меморандум о сарадњи између Министарства просвете Србије и Министарства образовања, спорта и омладине Републике Кипар у области образовања потписале су данас министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић и министарка просвете, спорта и омладине Атина Михаилиду.

Меморандум о сарадњи омогућава интензивнију размену искустава и знања у области образовања, унапређење програма размене за средњошколце и наставнике, као и заједничко учешће у програмима које финансира Европска унија.

Потписивању Меморандума о сарадњи присуствовали су председник Србије Александар Вучић и председник Кипра Никола Христодулидис.

Министарке образовања двеју земаља одржале су раније данас састанак на коме су разговарале о резултатима досадање сарадње и активностима између институција и установа у будућности.

Чланак Потписан Мемораднум о сарадњи између Министарства просвете и Министарства образовања, спорта и омладине Кипара се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa