Loading...
×

Просветне вести

Министар Милићевић са начелницима школских управа

Министар Милићевић са начелницима школских управа

Извор: Министарство просвете

Вршилац дужности министра просвете Ђорђе Милићевић на састанку са начелницима школских управа рекао је да је важно да се настави са стручно-педагошким надзором над радом школа и са спољашњим вредновањем.

Наредна школска година ће почети у редовним условима. Школске управе треба да направе годишње планове, а просветни саветници у школским управама треба да наставе да прате реализацију кључних пројеката, као што је обогаћени једносменски рад у школама“, навео је министар Милићевић на стручном скупу посвећеном сумирању резултата рада у школској 2022/2023. години.

Говорећи о реализацији завршног испита, министар је рекао да су сви у систему дали свој максимум да се успешно реализује.

Ове године смо имали додатна побољшања и новине у погледу коришћења платформи за школе, ученике и родитеље. Захваљујући доброј координацији рада школских управа са школама и са МУП-ом, реализовали смо успешно завршни испит. Верујем да сте задовољни због тога што смо добили потврду да смо сви заједно добро урадили посао, да није било пропуста који би довели у питање квалитет и регуларност завршног испита и систем уписа у средњу школу“, казао је министар.

 

Чланак Министар Милићевић са начелницима школских управа се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa