Loading...
×

Просветне вести

Дукић Мијатовић: Настављамо одржавање јавних родитељских састанака о Пилот пројекту „Свако дете има право да одраста здраво“

Дукић Мијатовић: Настављамо одржавање јавних родитељских састанака о Пилот пројекту „Свако дете има право да одраста здраво“

Извор: Министарство просвете – https://prosveta.gov.rs/vesti/dukic-mijatovic-nastavljamo-odrzavanje-javnih-roditeljskih-sastanaka-o-pilot-projektu-svako-dete-ima-pravo-da-odrasta-zdravo/

Државни секретар у Министарству просвете проф. др Маријана Дукић Мијатовић учествовала је на јавним родитељским састанцима у оквиру Пилот пројекта „Свако дете има право да одраста здраво“, у београдским општинама Нови Београд и Палилула.

„Настављамо одржавање родитељских састанака широм Србије. Поносни смо на овај заједнички пројекат који реализујемо са Министарством здравља и Министарством спорта, у интересу наше деце и њиховог правилног раста и развоја“, рекла је она.

Дукић Мијатовић је још једном истакла значај овог пројекта и додала да је важно то што су сви уједињени око истог циља, а то је добробит деце.

Она је изразила задовољство због интересовања родитеља за ову важну тему.

„Значај физичког и здравственог васпитања деце и ученика истакнут је и Стратегијом развоја образовања и васпитања у Репубилици Србији до 2030. године, као и Акционим планом за период од 2023-2026. године и законима“, рекла је она.

 

 

Чланак Дукић Мијатовић: Настављамо одржавање јавних родитељских састанака о Пилот пројекту „Свако дете има право да одраста здраво“ се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa