Loading...
×

Просветне вести

Ђукић Дејановић разговарала са делегацијом Универзитета Бокони из Милана

Ђукић Дејановић разговарала са делегацијом Универзитета Бокони из Милана

Извор: Министарство просвете – https://prosveta.gov.rs/vesti/djukic-dejanovic-razgovarala-sa-delegacijom-univerziteta-bokoni-iz-milana/

Министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић и министарка науке, технолошког развоја и иновација др Јелена Беговић разоварале су данас са делегацијом Универзитета Бокони из Милана, коју је предводио ректор Универзитета Бокони Франческо Билари.

На састанку, одржаном у Влади Србије, разговарано је о потенцијалној сарадњи у области високог образовања.

„Разговарали смо о различитим облицима сарадње Универзитета Бокони са нашим високошколским установама на којима се реализују компатибилни студијски програми у области економије, бизниса и менаџмента “, навела је министарка Ђукић Дејановић.

Она је изразила уверење да ће успостављање сарадње међу високошколским установама бити значајно за образовни систем обе земље.

Састанку су присуствовали државни секретар проф. др Александра Шуваковић, помоћник министра за високо образовање проф. др Јанко Самарџић и и проф. др Игор Пешко саветник председника Владе.

Чланак Ђукић Дејановић разговарала са делегацијом Универзитета Бокони из Милана се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa