Loading...
×

Просветне вести

Ђорђе Милићевић изразио захвалност свим учесницима у завршном испиту

Ђорђе Милићевић изразио захвалност свим учесницима у завршном испиту

Извор: Министарство просвете

Вршилац дужности министра просвете Ђорђе Милићевић упутио је писмо захвалности и честитао свима који су учествовали у организацији и реализацији завршног испита и допринели да завршни испит протекне у најбољем реду.

Поносан сам на чињеницу да су сва три дана завршног испита протекла по плану и у најбољем реду. Томе је свакако допринела професионалност и ефикасност свих учесника у овом сложеном процесу, као и добра координација и сарадња. Захваљујући томе, свим ученицима омогућили смо једнаке услове за полагање завршног испита“, навео је у писму министар Милићевић. Он је истакао да је ове године Влада Републике Србије обезбедила већи број скенинг центара и још боље услове, као и сву потребну подршку.

Он је додао да се и сада показало „да смо уједињени у заједничком циљу да то је унапређење свих процеса неопходних и важних за образовни систем“.

Хвала, сваком од учесника у овом процесу, а пре свих, просветним радницима на посвећености и преданости. Успели смо заједничким снагама, вођени истим циљем да реализујемо овогодишњи завршни испит онако како је и планирано. Могу да кажем да осећам понос због тога. Такође, наши осмаци су показали да су спремни за наставак школовања, а сада је пред њима доношење одлуке о избору средње школе“, навео је Милићевић.

Министар Милићевић писмо захвалности упутио је: члановима Републичке уписне комисије и Подкомсије за спровођење завршног испита, начелницима школских управа, председницима Окружнх уписних комисија, директорима школа, супервизорима завршног испита, дежурним наставницима, наставницима који су прегледали тестове, просветним саветницима, саветницима-спољним сарадницима, републичким и градским инспекторима, координаторима и ангажованима у скенинг центрима, ненаставном особљу, запосленима у Министарству унутрашњих послова, запосленима у ЈП „Пошта Србије“, запосленима у Канцеларији за информационе технологије и еУправу, ангажованима на Факултету организационих наука, запосленима у Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања, запосленима у Заводу за унапређивање образовања и васпитања, Кабинету председнице Владе, као и најближим сарадницима у Министарству просвете

Чланак Ђорђе Милићевић изразио захвалност свим учесницима у завршном испиту се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa