Loading...
×

Просветне вести

11. новембра први круг тестирања за стипендије за надарене ученике и студенте

11. новембра први круг тестирања за стипендије за надарене ученике и студенте

Линк ка вести
Извор: Министарство просвете, науке и технолошког развоја

Министарство просвете обавештава студенте и ученике који су конкурисали за стипендије за надарене ученике и студенте да ће први круг тестирање онлине (од куће) ће бити одржан 11. новембра 2023. године, у периоду од 16 до 19 часова.

Тестирање се врши путем интернета, приступом адреси talenti.totalassessment.rs  (с тим да ће у периоду тестирања уместо тренутног обавештења бити страница за логовање на тестирање).

Време потребно за тестирање је максимално два сата и мора се завршити најкасније до 19 часова, што значи да би тестирање требало започети у термину од 16 до 17 часова како би студенти и ученици имали довољно времена на располагању.

За логовање на систем и приступ тестирању потребан је ПИН код из пријаве и број мобилног телефона који су студент или ученик унели у самој пријави.

Обавештења о првом кругу тестирања за стипендије надареним ученицима и студентима послата су свим кандидатима 6. новембра 2023.

Други круг тестирања у центрима за тестирање биће одржан 18. новембра 2023. године. Тачни термини и распореди кандидата који буду прошли у други круг ће бити благовремено објављени после првог круга тестирања.

Електронска адреса за техничку подршку: talenti@totalassessment.rs

Чланак 11. новембра први круг тестирања за стипендије за надарене ученике и студенте се појављује прво на Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

aleksa
Author: aleksa