Loading...
×

Просветне вести

Конференција Дигитално образовање 2024 ове године и уживо у Дому омладине у Београду

Конференција Дигитално образовање 2024 ове године и уживо у Дому омладине у Београду

Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања – https://zuov.gov.rs/konferencija-digitalno-obrazovanje-2024-ove-godine-i-uzivo-u-domu-omladine-u-beogradu/

Међународна конференција Дигитално образовање 2024 ове године ће се симултано одржавати и онлајн и уживо.

Конференција уживо ће се одржавати у Дому омладине у Београду (Македонска 22), 19.04.2024. године од 10 до 18 часова.

Уколико желите да присуствујете конференцији уживо, довољно је да попуните пријавни формулар на следећем ЛИНКУ.

С обзиром на ограничен број места, пријаве за учешће на конференцији уживо ће се прикупљати до попуњавања капацитета Дома омладине.

Конференција је акредитована и бесплатна за све учеснике. Неће се вршити рефундација путних и осталих трошкова.

Уколико нисте у могућности да присуствујете конференцији уживо, можете је пратити ОНЛАЈН. Све досадашње пријаве за ОНЛАЈН учешће су прихваћене, а уколико се до сада нисте пријавили, можете то урадити путем следећег ЛИНКА.

УКРАТКО О КОНФЕРЕНЦИЈИ

ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА: Петак, 19.04.2024. године од 10 до 18 часова
МЕСТО ОДРЖАВАЊА: 

  • опција 1: Уживо у Дому омладине у Београду (Македонска 22)
  • опција 2: ОНЛАЈН

АКРЕДИТАЦИЈА И ЦЕНА: Акредитовано и бесплатно
АГЕНДА КОНФЕРЕНЦИЈЕ: https://edtech.center/sr/konferencija-digitalno-obrazovanje-agenda/
ПРЕДАВАЧИ: https://edtech.center/sr/konferencija-digitalno-obrazovanje-predavaci/
ТЕМА КОНФЕРЕНЦИЈЕ: Ове године, фокус конференције је на мапирању напретка у образовном сектору у смислу дигитализације и интеграције информационо-комуникационих технологија (ИКТ) на свим образовним нивоима. Наш циљ је да истакнемо иновације и најбоље праксе које унапређују квалитет образовања, а заједно са предавачима, доносиоцима одлука, партнерима и учесницима креирамо правац деловања у будућности!
КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА КОНФЕРЕНЦИЈА: Конференција је намењена запосленима у образовном сектору, организацијама и компанијама које подржавају образовање, као и доносиоцима одлука и предузетницима.
ОРГАНИЗАТОР КОНФЕРЕНЦИЈЕ: Центар за образовне технологије Западни Балкан, основан од стране водећих експерата и практичара у области образовања, посвећен је унапређењу квалитета едукације на Западном Балкану кроз иновативне образовне технологије.
ПАРТНЕРИ: Међународну онлајн конференцију „Дигитално образовање 2024“ организује Центар за образовне технологије Западни Балкан у сарадњи са Министарством просветеЗаводом за унапређивање образовања и васпитањаЗаводом за вредновање квалитета образовања и васпитања и Фондацијом Петља.

Уколико имате било каква питања или су вам потребне додатне информације, обратите се на имејл организатора: hello@edtech.center

aleksa
Author: aleksa