Loading...
×

Просветне вести

Дигитална учионица: нови рок за наставнике који су уписани на обуку, а нису је завршили у предвиђеном року

Дигитална учионица: нови рок за наставнике који су уписани на обуку, а нису је завршили у предвиђеном року

Линк ка вести
Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања

Програм обуке за запослене у образовању/Дигитална учионица/дигитално компетентан наставник – увођење електронских уџбеника и дигиталних образовних материјала током 2020. године похађало је скоро 19.000 наставника основних школа, а више од 16.000 је обуку успешно и завршило.

Услед измењених околности у којима се радило током ове године, одређен број наставника није успео до краја да заврши обуку у предвиђеном року.

Свим наставницима који су започели ову обуку, а нису је завршили (наставници који су били пријављени од стране своје школе и којима је креиран налог на Заводовој платформи за обуке), поново је омогућен приступ платформи и обуку могу да заврше до 20.12.2020. године.

Наставници који су били уписани на ову обуку пре 01.08.2020. обуци приступају преко следећег линка: Пријава на обуке пре августа 2020.

Наставници који су били уписани на ову обуку у августу и септембру 2020. године, обуци приступају преко следећег линка: Пријава на обуку – нове обуке август и септембар 2020.

Обуке ће бити отворене до 20.12.2020.

Након тога биће поново недоступне како би се преузели подаци за уверења. Уверења ће бити доступна овим наставницима након 15.01.2021.

Подсећамо да се домаћи задатак предаје путем линка: https://zavod.edu.rs/digitalna-ucionica/

aleksa
Author: aleksa