Loading...
×

Просветне вести

Грађанско васпитање – бесплатна обука „Употреба драмске едукациjе у грађанском васпитању“

Грађанско васпитање – бесплатна обука „Употреба драмске едукациjе у грађанском васпитању“

Линк ка вести
Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања

Позив за наставнике грађанског васпитања у основноj школи да се приjаве на бесплатну обуку „Употреба драмске едукациjе у грађанском васпитању“

Време одржавања: 3. и 4. јуна 2022.
Место одржавања: Ниш

Завод, у сарадњи са ОЕБСом, организуjе дводневну, бесплатну обуку „Употреба драмске едукациjе у Грађанском васпитању“за наставнике Грађанског васпитања у основноj школи са териториjе целе Србиjе.

Обука jе акредитована и налази се на листи семинара од jавног значаjа. Учесници обуке добиjаjу 12 бодова стручног усавршавања.

Аутор и реализатор обуке jе Пол Мареj, који има велико искуство у примени различитих драмских техника у едукативне сврхе.

Прве три ове обуке са наставницима Грађанског васпитања реализоване су на енглеском језику, без превођења. Како су учесници исказали велико задовољство обуком приступили смо организацији још једне обуке али са преводиоцем како би и наставници који се не служе енглеским језиком имали прилику да се упознају са употребом драмске едукације.

Обука ће се одржати  3. и 4. јуна 2022., уживо у Нишу. За учеснике ван Ниша путни трошкови нису покривени организациjом обуке али трошкови смештаjа jесу (ноћење и доручак у хотелу, а ручак је предвиђен за све учеснике обуке).

Због специфичности начина на коjи се одвиjа обука места има само за 20 наставника Грађанског васпитања у основноj школи, без обзира у ком циклусу реализуjу оваj изборни програм. Критеријум избора наставника јесте време пријављивања за обуку.

Приjаве се примаjу до недеље 15.5.2022. у 15 часова.

aleksa
Author: aleksa