Loading...
×

Просветне вести

Додељене награде на конкурсу „Сазнали на семинару-применили у пракси“ за 2023. годину

Додељене награде на конкурсу „Сазнали на семинару-применили у пракси“ за 2023. годину

Извор: Завод за унапређивање образовања и васпитања – https://zuov.gov.rs/dodeljene-nagrade-na-konkursu-saznali-na-seminaru-primenili-u-praksi-za-2023-godinu/

Центар за професионални развој запослених у образовању већ тринаест година организује наградни конкурс „Сазнали на семинару – применили у пракси”. Награде се, као и последњих година, додељују у школама и предшколским установама где су радови и настали. Сви награђени радови су продукт тимског рада. Циљ овакве организације је да уручивање награде, уз представљање радова као  примера добре праксе, буде не само признање и подстрек за даљи рад награђених, већ и за примену знања и вештина стечених на семинарима у пракси и других колега.

Прву награду за рад „Лет језика кроз човечанство“ (област: српски језик) добиле су Марија Јеверичић и Јелица Миросавић из Гимназије Свети Сава, ШУ Ужице, Пожега. Награду су уручили руководилац Сектора за стручно усавршавање и напредовање Драган Ракита и саветник-координатор Сања Тодорчев.

Другу награду за рад „Како мала деца постају велики људи“ (област: предшколско образовање и васпитање) добиле су: Ивана Кобиларов, Снежана Спасојевић, Габриела Бодор, Драгица Вишић, Сандра Живановић и Ивана Мучаји из ПУ „Радосно детињство“, ШУ Нови Сад, Нови Сад. Награду је уручила Сандра Бацковић, саветник-координатор.

Трећу награду за рад  „Игром кроз знање“ (област: општа питања наставе )  добиле су Зорана Трбовић и Маја Страњина из ОШ „Милена Павловић Барили“, ШУ Београд, Београд Награду су уручили руководилац Центра за професионални развој запослених у образовању Сузана Деретић, саветник-координатор Сања Тодорчев и саветник-координатор Драгана Смиљанић.

aleksa
Author: aleksa