Loading...
×

Просветне вести

24.04.2020. у 19 часова поново вебинар: Анализе ставова педагога и психолога запослених у школама о статус и правном оквиру који регулише подручја рада педагога и психолога

24.04.2020. у 19 часова поново вебинар: Анализе ставова педагога и психолога запослених у школама о статус и правном оквиру који регулише подручја рада педагога и психолога

Поштоване колегинице и колеге,

Због великог интересовања за јучерашње представљање Анализе ставова педагога и психолога запослених у школама о статус и правном оквиру који регулише подручја рада педагога и психолога, Јелене Марковић, консултанткиње УНИЦЕФ-а, одлучили смо да поновимо представљање и стручну дискусију.

Разумљиво је што је велико интересовање, али ипак  нисмо били спремни за овако велик број учесника, који нас веома радује јер показује вашу велику заинтересованост за учешће у овом процесу. С обзиром да отворени приступ ZOOM састанцима подразумева да се подели линк за приступ састанку на друштвеним мрежама, што је нама био циљ у смислу учешћа свих заинтересованих, али смо са друге стране наишли на  ограничења као што су број учесника и време трајања.  Извињавамо се свима који нису били у могућности да се јуче прикључе ZOOM састанку.

Да бисмо избегли ограничења у броју учесника и дужини састанка одлучили смо да овога пута укључивање на састанак буде преко УНИЦЕФ-ове мреже. У том смислу не бисмо могли да са вама поделимо линк на друштвеним мрежама па да буде слободан приступ, због процедура УНИЦЕФ-а у смислу спречавања злоупотребе ZOOM састанака. Зато вам позив за састанак мора бити упућен на личну имејл адресу.

Представљање анализе и стручна дискусија ће бити организована сутра, у петак, 24. 04. У 18 часова.  Агенда састанка је:

  • 18 до 19 h – Представљање резултата истраживања
  • 19 до 20 h – Одговори на унапред постављена питања (колегинице  И колеге који су јуче имали прилику да чују презентацију, а желе да се укључе поново могу то  да учине и од 19 h)
  • 20 до 21 h – Отворена дискусија, предлози

Да бисмо вас позвали на састанак молимо вас да попуните вашу имејл адресу на следећем линку, сутра до 16 h, како бисте добили позив за ZOOM састанак. На самом линку се налази и кратак контекст анализе И могућност да поставите питања која се односе на израду новог Правилника.

Срдачан поздрав!

aleksa
Author: aleksa

Leave a Reply